Effektiv planeringsprocess med Planacy

Har ni en vision om att arbeta i en innovativ, kraftfull och flexibel plattform för budget, prognos och planering? Då är det här webinaret helt rätt för dig!


Planacy är en webbaserad och integrerad plattform för finansiell och operativ planering. Vi på Business Vision är partner med Planacy och kan sömlöst integrera Planacy med Power BI för bättre visualisering och enklare analys. Plattformen är byggd för att hantera en komplex verklighet och kan helt anpassas efter er verksamhet, era processer och behov, oavsett bransch. Planacy möjliggör helt enkelt ett mer proaktivt arbete - för en mer värdeskapande planeringsprocess! Läs mer om Planacy: här.


Tid: 09.00-10.00

Webinaret hålls på svenska!


Business Vision är er helhetsleverantör inom data och analys och har arbetat med att effektivisera planeringsprocesser i över 20 år. Med vår expertis inom Microsofts molnbaserade dataplattformar gör vi det lättare att analysera data och identifiera trender, för att ni ska kunna bli mer proaktiva i ert beslutsfattande - Vi gör det enkelt att ta beslut!


Genom att registrera dig till webinaret accepterar du att vi samlar dina registreringsuppgifter och webinardata samt kontaktar dig framöver.

Hosted by
Michael Bjelvenmark
Jenny Linnarsson and
Torun Axelius
December 8th | 09:00 CET | Show in my timezone
logo
Webinar is starting in
4
days
20
hours
59
minutes
14
seconds