Så blir er budgetprocess effektiv & lätthanterlig

Webinaret har redan ägt rum, men du har möjlighet att ladda ner den inspelade versionen här.


Många känner att budgetprocessen är både tidskrävande och komplicerad vilket gör det svårt att möta den digitaliserade omvärldens krav på noggrannhet, effektivitet och kvalitet. Känner du igen dig i att det förekommer flera systemverktyg och tillvägagångssätt i verksamheten som resulterar i splittrade lösningar och manuell handpåläggning? Eller känner du dig alltid stressad under budgetprocessen och har en rädsla för att siffrorna inte stämmer? Vi vet hur ni underlättar och effektiviserar ert budgetarbete!


Under webinaret kommer vi:

-> Berätta om fem steg för att effektivisera budgetprocessen

-> Förklara varför rätt systemstöd är ett framgångskoncept

-> Demonstrera Planacy, marknadens ledande system för budget, prognos och planering

-> Påvisa styrkan i att kombinera Business Intelligence med ert budgetsystem


Datum: 11 mars

Tid: 10.00-11.00


Business Vision är en helhetsleverantör inom data och analys med expertis på Microsofts dataplattform. Planacy är ett kraftfullt system för budget, prognos och planering som vi på Business Vision integrerar sömlöst med Power BI. Plattformen är byggd för att hantera en komplex verklighet och växa med er verksamhet, vilket gör den helt anpassningsbar till olika processer och behov. Planacy möjliggör helt enkelt ett mer proaktivt arbete med operativ och finansiell planering - för en mer värdeskapande planeringsprocess! 


Genom att registrera dig till webinaret accepterar du att vi samlar dina registreringsuppgifter och webinardata samt kontaktar dig framöver.

Hosted by
Johanna Adamsson
Jenny Linnarsson
March 11th | 10:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

logo